luni, 28 octombrie 2013

Kilogramele in plus iti dau batai de cap? Cauti o metoda distractiva si inedita de a te mentine in forma? Esti satul de rutina exercitiilor de la sala? Iti place muzica energizanta si vrei sa experimentezi miscari si combinatii unice?
ZUMBA® FITNESS este exact ceea ce cauti. E nou, e caliente si provoaca dependenta! Este combinatia perfecta intre dans si aerobic. In timp ce dansezi, te antrenezi, te distrezi, transpiri, te detoxifici, iti tonifici musculatura, te eliberezi de stresul cotidian si habar nu ai cat de repede trece timpul. La final vei pleca acasa cu zambetul pe buze, dornic sa revii cat mai repede la urmatorul antrenament. ZUMBA® nu tine cont de varsta sau sex. De la cel mai mic pana la cel mai mare, toti iubitorii sportului pot face miscare pe ritmuri latino incendiare. Salsa, Samba, Cumbia, Bachata, Reggaetton, Bellydance, Merengue, Bollywood, Dancehall, Jive si multe alte stiluri, toate numai la ZUMBA® FITNESS. Pasii sunt simpli si usor de urmat, iar coregrafiile sunt antrenante. Intra in sala de ZUMBA® si nu vei regreta.
Te astept sa descoperim impreuna avantajele ZUMBA® FITNESS.
Prima sedinta este gratuita, asa ca nu ai nimic de pierdut daca incerci, ci doar de castigat. Instructor Autorizat ZUMBA® FITNESS, LLC si Membru ZIN: Ana-Maria Carciumaru
Program W Gym, Ostroveni: Luni, Miercuri, Vineri 18.30 Sambata 12.00
Program Lala Gym, zona 1 Mai: Luni, Miercuri, Vineri 20.00 Marti, Joi 19.00
Inscrieri: 0724 480 434
Site : http://zumbavalcea.wordpress.com
Youtube : Zumba Valcea
Facebook : Zuma Valcea
Site : Zumba Valcea
Articol preluat de pe: http://irealmusic.ro/articles/read-zumba%C2%AE-fitness-cu-ana-maria_5.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu